Category: pre-wedding


pre-wedding part 2

Pre-wedding ni diadaptasikan di sg.congkak Ulu Langat

bersama-sama dengan juru gambar dan video yang sama..SAR & AH-MENG

cerita dia sama macam yang bawah punya cerita..cuma tempat je berbeza

time ni tengah nak turun sungai

congkak021

 duduk kat batang kayu nak dah tumbang

congkak03

pokok yang sama

congkak04

 

Song : Tanpa Rencana – Kunci
Location : Hutan Lipur, Sungai Congkak, Hulu Langat, Selangor.
Model : Saiful & Lynnda
Photographer : Sani Rahman, Arie Logeh & Repsol
Videography : Ah Meng

Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan

my phone:013-3187804

my e-mail: paul_@um.edu.my

web : http://saifulreduan.fotopages.com

Advertisements

saiful & lynnda @ pre-wedding

Ni ada sikit coretan pasal pre-wedding saya dengan tunang saya (lynnda)..kira ambil masa gak nak plan untuk nak buat pre-wedding ni..lepas dah tetapkan tarikh dan masa yang sesuai,maka jadilah jugak yang mana di anggotai oleh kru2 seperti sani rahman (photographer),ah meng (videographer) dan isteri dia.Peristiwa ni berlaku pada hari ahad bersamaan 11 january 09 bertempat di bukit cahaya,shah alam

dibawah ni ada sikit gambar:

time jalan atas titi

tengah memancing

tengah lepak2

cerita mohsin 2

pegang lampu ayam

habis…

Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan

phone+013-3187804  email+paul_@um.edu.my

web+saifulreduan.fotopages.com