Archive for March, 2009


Projek Pop @ kumpulan rentung

Ayuh Mencari Cinta

Sinopsis CINTA

CINTA adalah terlalu indah.. apabila sudah Jatuh CINTA..Hidup alangkah Riangnya..
Siang dan Malam Wajah terbayang..Bila kita dilamun CINTA.. Hati Bedebar-debar kerana CINTA..
Lamunan CINTA tidak kenal akan Usia.. Setiap manusia akan Jatuh CINTA..Bila sudah CINTA sudah pasti ada Rindu..
Rindu jadi mengila-gila kerana CINTA..Bila CINTA berputik tidur jadi tak lena.. Bila CINTA dikenang pasti tertawa..
Tersenyum seorang sendiri kerana CINTA.. Memang seronoknya bila Kita Jatuh CINTA..

Sekalung Budi Terima kasih kepada Band Project Pop kerana telah berjaya me’remix’kan lagu JATUH CINTA ini..
Video klip ini di hasilkan adalah diatas dasar meminati dan teruja dengan lagu yang telah didendangkan
dan yang telah diolah kembali oleh Band Project Pop.
Tahniah buat Band Project Pop, kerana bagi kami lagu kamu adalah yang terbaik dan bersahaja yang boleh didengar tidak kita tua atau muda.. Video klip ini hanya untuk Hiburan semata, Hanya untuk suka-suka dan tidak lebih dari itu..
Kami memohon ampun dan maaf jika lagu ini disalah tafsirkan..Harap Maklum..

tu yang kat atas tu lebih kurang le jalan ceritanya..

film011

film021

film031
Artis Rentung Group’s

Sani Rahman, Noor Azly, Saiful Reduan, Norazlynnda, Ah Meng & Anita
Peralatan Studio : Arunamaya Studio’s Kajang, Selangor.
Penataan Cahaya : Sani Rahman
Tema : Ayuh Mencari Cinta oleh Sani Rahman
Lokasi : Bandung, Indonesia & Kuala Lumpur, Malaysia
Tuan Penasihat : Arie Logeh
Videografi/Suntingan : Ah Meng

Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan

my phone:013-3187804

my e-mail: paul_@um.edu.my

web : http://saifulreduan.fotopages.com

Pre-wedding ni diadaptasikan di sg.congkak Ulu Langat

bersama-sama dengan juru gambar dan video yang sama..SAR & AH-MENG

cerita dia sama macam yang bawah punya cerita..cuma tempat je berbeza

time ni tengah nak turun sungai

congkak021

 duduk kat batang kayu nak dah tumbang

congkak03

pokok yang sama

congkak04

 

Song : Tanpa Rencana – Kunci
Location : Hutan Lipur, Sungai Congkak, Hulu Langat, Selangor.
Model : Saiful & Lynnda
Photographer : Sani Rahman, Arie Logeh & Repsol
Videography : Ah Meng

Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan

my phone:013-3187804

my e-mail: paul_@um.edu.my

web : http://saifulreduan.fotopages.com