Latest Entries »

Projek Pop @ kumpulan rentung

Ayuh Mencari Cinta

Sinopsis CINTA

CINTA adalah terlalu indah.. apabila sudah Jatuh CINTA..Hidup alangkah Riangnya..
Siang dan Malam Wajah terbayang..Bila kita dilamun CINTA.. Hati Bedebar-debar kerana CINTA..
Lamunan CINTA tidak kenal akan Usia.. Setiap manusia akan Jatuh CINTA..Bila sudah CINTA sudah pasti ada Rindu..
Rindu jadi mengila-gila kerana CINTA..Bila CINTA berputik tidur jadi tak lena.. Bila CINTA dikenang pasti tertawa..
Tersenyum seorang sendiri kerana CINTA.. Memang seronoknya bila Kita Jatuh CINTA..

Sekalung Budi Terima kasih kepada Band Project Pop kerana telah berjaya me’remix’kan lagu JATUH CINTA ini..
Video klip ini di hasilkan adalah diatas dasar meminati dan teruja dengan lagu yang telah didendangkan
dan yang telah diolah kembali oleh Band Project Pop.
Tahniah buat Band Project Pop, kerana bagi kami lagu kamu adalah yang terbaik dan bersahaja yang boleh didengar tidak kita tua atau muda.. Video klip ini hanya untuk Hiburan semata, Hanya untuk suka-suka dan tidak lebih dari itu..
Kami memohon ampun dan maaf jika lagu ini disalah tafsirkan..Harap Maklum..

tu yang kat atas tu lebih kurang le jalan ceritanya..

film011

film021

film031
Artis Rentung Group’s

Sani Rahman, Noor Azly, Saiful Reduan, Norazlynnda, Ah Meng & Anita
Peralatan Studio : Arunamaya Studio’s Kajang, Selangor.
Penataan Cahaya : Sani Rahman
Tema : Ayuh Mencari Cinta oleh Sani Rahman
Lokasi : Bandung, Indonesia & Kuala Lumpur, Malaysia
Tuan Penasihat : Arie Logeh
Videografi/Suntingan : Ah Meng

Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan

my phone:013-3187804

my e-mail: paul_@um.edu.my

web : http://saifulreduan.fotopages.com

Advertisements

Pre-wedding ni diadaptasikan di sg.congkak Ulu Langat

bersama-sama dengan juru gambar dan video yang sama..SAR & AH-MENG

cerita dia sama macam yang bawah punya cerita..cuma tempat je berbeza

time ni tengah nak turun sungai

congkak021

 duduk kat batang kayu nak dah tumbang

congkak03

pokok yang sama

congkak04

 

Song : Tanpa Rencana – Kunci
Location : Hutan Lipur, Sungai Congkak, Hulu Langat, Selangor.
Model : Saiful & Lynnda
Photographer : Sani Rahman, Arie Logeh & Repsol
Videography : Ah Meng

Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan

my phone:013-3187804

my e-mail: paul_@um.edu.my

web : http://saifulreduan.fotopages.com

saiful & lynnda @ pre-wedding

Ni ada sikit coretan pasal pre-wedding saya dengan tunang saya (lynnda)..kira ambil masa gak nak plan untuk nak buat pre-wedding ni..lepas dah tetapkan tarikh dan masa yang sesuai,maka jadilah jugak yang mana di anggotai oleh kru2 seperti sani rahman (photographer),ah meng (videographer) dan isteri dia.Peristiwa ni berlaku pada hari ahad bersamaan 11 january 09 bertempat di bukit cahaya,shah alam

dibawah ni ada sikit gambar:

time jalan atas titi

tengah memancing

tengah lepak2

cerita mohsin 2

pegang lampu ayam

habis…

Sila email kepada kami butiran berikut untuk urusan temujanji.
Quote:Temujanji Pakej Fotografi:
1.Nama :
2.No.Telefon:
3.Fotografi :
4.Lokasi temujanji:
5.Resepsi/Nikah/:
6.Lain-Lain Acara (Nyatakan):

untuk sebarang tempahan

phone+013-3187804  email+paul_@um.edu.my

web+saifulreduan.fotopages.com

reunion

saya dengan tunang saya.

farid dan fifah

ina,wani dan nawar

anak aishah

ani dan anak

tengah tunggu giliran nak ambik makanan

ani dengan anaknya….sebijik cam emak dia

anak aishah,,,,buas sikit yang ni…..

stories sikit pasal reunion kawan2 lama yang bertempat di pusat membeli-belah sunway piramid pada 19/10/08 di chiken buffet,yang disertai lebih kurang dalam 12 orang,balik ke zaman lampau time sekolah2 dulu..time tu masing2 gila-gila,lepas je habis sekolah masing2 buat hal sendiri,yang belajar ada yang kerje terus pun ada.tup-tup dengar2 dah ada yang nak kahwin..benda baikkan nak bina masjid.beberapa tahun kemudian ni lah gambar nya ..aku je belum kahwin lagi…baru tunang……kadang2 tu jelous gak tengok yang bawak anak kehulu-kehilir..bahagia sangat.

saiful dan lynnda

 

 

 

Akhirnya..impian dah menjadi kenyataan..separuh dari hidup ini dah di bahagikan kepada yang tersayang..

den dah bertunang ….

majlis berlangsung di labu batu 8,negeri sembilan…walaupun ada sedikit halangan yang melambatkan majlis atas sebab-sebab tertentu yang memang tak dapat di elakkan…saya,keluarga dan sedara-mara memohon maaf…

saifullynnda…

crome art video